E.A.T.

European Audio Team – kortweg E.A.T. – is een platenspelerfabrikant uit Oostenrijk. Het bedrijf wordt geleid door Jozefina Lichtenegger, de vrouw van de eigenaar van Pro-Ject Audio. Hoewel er hierdoor wat banden te bekennen zijn, is er een duidelijk onderscheid tussen de twee merken. De apparatuur is hierin meer gericht op individuele klasse en sluit uitstekend aan op de wensen van de veeleisende muziekliefhebber.

E.A.T. maakt hoofdzakelijk platenspelers en tonearmen, maar heeft in het assortiment ook bijpassende phonovoorversterkers en externe voedingen. Binnen het assortiment wordt het gemakkelijk gemaakt om zinvolle opwaarderingen uit te voeren. Zo is het mogelijk om zowel een draaitafel als een phonovoorversterker met één en dezelfde externe voeding op te waarderen.

E.A.T. heeft een toegankelijke instap met de B-Sharp. Dit model kan met of zonder element worden geleverd en biedt uitstekende prestaties in een compleet pakket. Na de B-Sharp volgen modellen als de C-Major, C-Dur, en C-Sharp – allen met onderscheidende aspecten en mogelijkheden. Voor degene die hogere eisen stellen biedt men keuze uit topmodellen als de Forte S, Forte, en Forte Fortissimo. Bij deze draaitafels is het mogelijk om een specifieke arm te laten monteren of zelfs een eigen arm erop te laten zetten.


E.A.T. in ons assortiment

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.