assortiment

Ons assortiment bestaat uit een verscheidenheid van merken en producten. Centraal hierin staat dat ze binnen de prijsklasse onderscheidend genoeg zijn op het gebied van muzikaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. We zeggen dan ook wel eens dat we voor ieder wat wils hebben; van goed betaalbaar tot een stuk exclusiever en van compact tot een stuk groter van formaat. Wensen en budget staan centraal in de keuze voor het juiste systeem en met ons assortiment bieden we tal van opties om tot het juiste systeem te komen.

merken

Ons assortiment bestaat uit een variatie van merken en is met grote zorg samengesteld. Sommige merken zijn breed vertegenwoordigd en van sommige merken vindt u slechts een enkel apparaat of luidspreker. Dat heeft alles te maken met hoe bepaalde apparaten of luidsprekers hun steentje bijdragen in de opbouw van ons assortiment en hoe de kwaliteit zich verhoudt tot de prijs. Er moet in iedere prijsklasse waarin wij audio leveren zo goed mogelijk muziek gemaakt worden. Ons doel is om in vrijwel elke prijsklasse een mooie installatie te kunnen leveren waarvan we zeker weten dat u hier jaren plezier van gaat hebben.

Natuurlijk houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zoeken we apparatuur die hierop aansluiten. In onze winkel besteden we aandacht aan het traditionele en vertrouwde old school, maar bieden we ook zeker een podium voor het moderne new school. Dat deze twee ook uitermate goed te combineren zijn, demonstreren we u graag.