DALI

DALI – een afkorting voor Danish Audiophile Loudspeaker Industries – werd in 1983 opgericht en behoort vandaag de dag tot één van de grootste luidsprekerfabrikanten wereldwijd. Met een gevarieerd assortiment van luidsprekers, subwoofers, en inbouwluidsprekers zijn de luidsprekers geliefd onder muziek- en filmliefhebbers.

DALI beschikt over meerdere productiefaciliteiten in Denemarken en China. Hier worden niet alleen de luidsprekers geassembleerd, maar ook de luidsprekerunits worden in eigen beheer gemaakt. De series als Spektor en Oberon – beiden behorend tot de instapseries – worden in China gemaakt. Vanaf de Opticon-serie wordt alles in Denemarken gemaakt.

Met DALI hebben we bij multifoon een fabrikant met een brede inzet van mogelijkheden. Niet alleen in prijs, maar ook in het aanbod. Het bedrijf houdt zich niet alleen bezig met vloerstaande luidsprekers en boekenplankluidsprekers, maar is ook goed vertegenwoordigd met inbouwluidsprekers. Inbouwluidsprekers – een categorie die in Nederland de laatste jaren aan populariteit wint – worden steeds beter en geavanceerder, en daarom ook steeds meer toegepast.

In onze winkel hebben we de Oberon-, Menuet-, en Opticon-serie vrijwel volledig in huis en demonstratieklaar staan. De overige series worden op een later moment toegevoegd.


DALI in ons assortiment

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.