service

Het uitzoeken van een nieuwe muziekinstallatie of een opwaardering van de huidige muziekinstallatie kan een tijdrovende onderneming zijn. Er is momenteel ontzettend veel op de markt en vrijwel alle producten krijgen positieve reviews. Een review is wat ons betreft ook maar een mening, veel belangrijker vinden we wat u ervan vindt én wat voor u de beste oplossing is. Daarom zijn we er dan ook van overtuigd dat die nieuwe muziekinstallatie of opwaardering de nodige tijd en aandacht nodig heeft.

In onze winkel demonstreren en presenteren we de producten waar we mee werken, en op basis van uw behoefte bekijken we in hoeverre dit aansluit bij uw wensen. De producten die bij ons worden aangeschaft, worden vrijwel altijd bij u thuis geïnstalleerd om er zeker van te zijn dat u kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

winkeldemonstraties

Wanneer u op zoek bent naar uw ideale audioset of audiocomponent, is het belangrijk hierover informatie in te winnen. Vaak heeft u erover gelezen of er van anderen over gehoord. Uiteindelijk bewijst u zichzelf de grootste dienst door te luisteren. De apparatuur in onze winkel is aanwezig om een weloverwogen afweging te maken. Maak van tevoren altijd even een afspraak, dan hebben we ruim de tijd om de gewenste configuratie klaar te zetten voor de demonstratie.

winkeldemonstratiest

Wanneer u op zoek bent naar uw ideale audioset of audiocomponent, is het belangrijk hierover informatie in te winnen. Vaak heeft u erover gelezen of van anderen over gehoord. Uiteindelijk bewijst u zichzelf de grootste dienst door te luisteren. De apparatuur in onze winkel is aanwezig om een weloverwogen afweging te maken. Maak van tevoren altijd even een afspraak, dan hebben we ruim de tijd om de gewenste configuratie klaar te zetten voor de demonstratie.
 

winkeldemonstratiest

Voor gemak in huis, op hel werk en onderweg. Het kan gaan om een complete audio setup met streaming audio, cd- of vinylweergave, maar net zo graag voorzien wij een tandartspraktijk van muziek in ieder gewenste ruimte. Een heel goede hoofdtelefoon omdat u wilt luisteren zonder anderen te belasten? Wij hebben uitstekende oplossingen! Wilt u op reis of op vakantie ook muziek in een geweldige kwaliteit beluisteren? Wij helpen u graag op weg. Laat u informeren naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij willen dat u lang plezier aan uw audioset beleeft, dat kan wanneer u uw keus zorgvuldig maakt.

thuisdemonstraties en advies

Heeft u bij ons in de winkel een luidspreker of apparaat gevonden dat aan uw verwachtingen voldoet, dan bestaat er altijd nog de mogelijkheid om dit bij u thuis te beluisteren. Zodoende krijgt u een nóg beter beeld van wat het één en ander in uw eigen setting kan doen. Dit geldt ook zeker voor de bekabeling waar we mee werken, omdat dit juist een onderdeel is dat zich leent voor het uitproberen binnen de eigen installatie.

thuisdemonstraties en advies

Heeft u bij ons in de winkel een luidspreker of apparaat gevonden dat aan uw verwachtingen voldoet, dan bestaat er altijd nog de mogelijkheid om dit bij u thuis te beluisteren. Zodoende krijgt u een nóg beter beeld wat één en ander in uw eigen setting kan doen. Dit geldt ook zeker voor de bekabeling waar we mee werken, omdat dit juist een onderdeel is dat zich leent voor het uitproberen binnen de eigen installatie.

thuisdemonstraties en advies

Heeft u bij ons in de winkel een luidspreker of apparaat gevonden dat aan uw verwachtingen voldoet, dan bestaat er altijd nog de mogelijkheid om dit bij u thuis te beluisteren. Zodoende krijgt u een nóg beter beeld wat één en ander in uw eigen setting kan doen. Dit geldt ook zeker voor de bekabeling waar we mee werken, omdat dit juist een onderdeel is dat zich leent voor het uitproberen binnen de eigen installatie.

aanleg audiofiele elektragroep

Alles wat u thuis via uw hifi-installatie weergeeft, komt uit het stopcontact. Alle door deze set weergegeven muziek is een modulatie van het lichtnet. Het is dus goed voor te stellen wat het belang is van een goede mogelijke audiogroep. Een zorgvuldig en vakkundig aangelegde stroomgroep die enkel en alleen voor de audioweergave wordt gebruikt. Hiervoor zijn tal van installatiematerialen bij ons te koop. Veel belangrijker nog is dat wij ook de vakkundige installatie hiervan verzorgen. Wij werken samen met een gecertificeerd installatiebedrijf dat werkt met gevoel en respect voor de wensen van de muziekliefhebber.

aanleg schone aarding

Op een zeker moment heeft uw audioset een niveau bereikt dat niet gemakkelijk te verbeteren is. Maar zoals we zeggen is alle weergave grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van het lichtnet. Daarin speelt aarding een grote rol. Gebruikt u voor uw audioweergave de elektrische aarding waarop ook andere huishoudelijke apparaten en computers geaard zijn, dan merkt u dit indirect op uw installatie. Wij hebben uitstekende contacten en ervaring met een aardingsbedrijf dat bij u thuis een schone aarde kan slaan. Meestal is de ideale plek hiervoor het kruipluik dat zich bij negen van de tien woningen direct onder de deurmat bevindt. Wilt u weleens horen wat u mag verwachten van een speciaal aangelegde audiogroep of wilt u ervaren wat een schone aarding doet? Maak een afspraak en kom het beluisteren. Wij demonstreren het u graag.

akoestiek

Akoestiek is een vaak onderschat onderdeel bij het opbouwen van de muziekinstallatie, en kan in sommige gevallen er zelfs voor zorgen dat de installatie niet klinkt zoals het zou moeten klinken. In onze winkel hebben we de oplossingen van RivaSono geïntegreerd binnen ons concept. RivaSono is een specialist in het verbeteren van de akoestiek in woonkamer, thuisbioscoop, luisterruimte, en studio. Het optimaliseren van de akoestiek is maatwerk en dit betekent dat er veel kennis komt kijken bij de juiste aanpak. De oplossingen van RivaSono zijn erop gericht dat ze binnen de ruimte verbeteringen aanbrengen, zonder de leefbaarheid teniet te doen.

Het effect is natuurlijk bij ons in de winkel waar te nemen, maar u kunt natuurlijk ook de website bezoeken voor praktische tips, advies, en voorbeelden van de fraaie akoestische producten. Ga hiervoor naar de website www.rivasono.nl

reparatie

Wanneer uw apparatuur onverhoopt mankementen vertoont en problemen geeft, dan kunnen wij zorgen voor de herstelling ervan. Wanneer dit binnen de garantietermijn gebeurt, laten wij de reparatie uitvoeren door de desbetreffende importeur of de aangewezen reparatiedienst.

Sommige werkzaamheden kunnen we zelf uitvoeren, maar het komt ook voor dat we het moeten uitbesteden. We bekijken binnen ons netwerk welke technische dienst dan in aanmerking komt om de reparatie goed en zorgvuldig uit te voeren.

inruil

Veel muziekliefhebbers die onze winkel bezoeken vinden het leuk om zo nu en dan hun muziekinstallatie op te waarderen. De verbetering kan dan worden gezocht in een betere bron (platenspeler, streamer, CD-speler), versterker, of luidsprekers. In sommige gevallen kunnen we bij aanschaf van nieuw apparatuur de reeds bestaande apparatuur inruilen. Zodoende maken we de aanschaf van iets nieuws een stuk betaalbaarder en zorgen we ervoor dat u niet zelf uw apparatuur hoeft te verkopen.

Bij het inruilen van apparatuur proberen we een realistisch bedrag terug te geven. Hierbij kijken we onder andere naar de leeftijd, staat, en dagwaarde. We zien het inruilen van uw bestaande apparatuur als een service om de hobby voor velen leuk en betaalbaar te houden. Het kan voorkomen dat het bedrag dat we terug willen geven lager is dan men zelf inschat. De producten die we inruilen worden gecontroleerd en voorzien van minimaal drie maanden garantie. Als winkel zijn we verplicht om ingeruilde apparatuur van garantie te voorzien, en derhalve proberen we een marge bij de verkoop van ingeruilde apparatuur in te calculeren om eventuele herstellingen te kunnen bekostigen.

neem contact met ons op