ETI Research

Een toonaangevende fabrikant op het gebied van connectoren. Eigenlijk is de doelstelling van dit Australische bedrijf heel eenvoudig. Verplaats een elektron van punt A naar punt B zonder het te veranderen. Houd het elektron intact tijdens de gehele overgang van de ene component naar de volgende component. Dit lijkt makkelijker gezegd dan gedaan blijkt uit de praktijk.

In 2001 introduceerde ETI Research het eerste product: de BulletPlug®. De connector ontvangt lovende kritieken over de hele wereld. Het tijdschrift Hi-Fi Plus uit het Verenigd Koninkrijk berichtte: “De voordelen zijn enorm, ENORM! Ze transformeren de prestaties van betaalbare kabels, en ik kan niet wachten om ze te horen over serieuze leads.” In datzelfde jaar werd onder het label eXpress een reeks kabels geïntroduceerd. Zij waren de eersten die de beroemde ETI-verhouding incorporeerden, waarbij de retourgeleider een zorgvuldig berekende grotere dwarsdoorsnede en massa heeft dan het signaal.

Vandaag de dag maken steeds meer fabrikanten gebruik van de producten van ETI Research. Dit zijn niet alleen kabelfabrikanten, maar ook luidsprekerfabrikanten zoals Graham Audio vertrouwen op de kwaliteit van de connectoren.


ETI Research in ons assortiment

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.