Mobile Fidelity Sound Labs

Mobile Fidelity Sound Lab is de onbetwiste pionier en leider op het gebied van audiofiele opnames sinds de oprichting van het bedrijf in 1977. Het voornaamste doel van Mobile Fidelity, opgericht door toegewijde audiofielen, was om gereproduceerde high fidelity-opnamen aan te bieden die een aanvulling zouden vormen op de talrijke vorderingen op het gebied van audioleveringssystemen. Door de jaren heen is het bedrijf trouw gebleven aan dit doel door baanbrekende state-of-the-art technologieën te ontwikkelen en audiofiele normen te stellen die vandaag de dag nog steeds van kracht zijn.

De voortdurende zoektocht van Mobile Fidelity Sound Lab is om de best klinkende audio-entertainmentsoftware te leveren die technologische innovatie kan bieden. Van de eerste UHQR™ vinyl LP tot onze nieuwste Ultradisc UHR™ SACD, zijn en blijft het bedrijf een standvastige innovator in de audiofiele grens.
Mobile Fidelity is van mening dat masteringsystemen neutraal en transparant moeten zijn. Het essentiële idee is om alle gedetailleerde muzikale informatie over de originele masteropname te onthullen zonder verslechtering, kleuring of andere sonische artefacten toe te voegen.

Mobile Fidelity Sound Labs in ons assortiment

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.