Innuos

Innuos werd in 2009 opgericht in het Verenigd Koninkrijk met de visie dat je geen geluidskwaliteit hoeft op te offeren, of een technologische tovenaar hoeft te zijn om te genieten van het gemak van digitale muziek binnen handbereik. Deze visie kan alleen worden gerealiseerd door de combinatie van de drie kernprincipes van het bedrijf.
Een perfecte samenwerking tussen hardware en software is de eerste van deze principes. Het team combineert expertise op het gebied van computerhardware, audiohardware, netwerken en software-engineering om de producten end-to-end te creëren.
Klantgestuurd onderzoek en ontwikkeling is de volgende. Door nauw samen te werken met zowel eindgebruikers als partners, begrijpen we echt wat verschillende klanten nodig hebben in een muziekoplossing. Dit is vanaf de eerste dag de drijvende kracht achter ons onderzoek en onze ontwikkeling.
Het laatste kernprincipe is een open platform. Digitale audio is een snel evoluerend gebied, waarbij voortdurend nieuwe producten op de markt worden geïntroduceerd. In plaats van gesloten oplossingen te ontwerpen, bouwt Innuos hun producten om open te zijn, waardoor integratie met de meest populaire hifi- en multiroomproducten op de markt mogelijk is.

Innuos in ons assortiment

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.