Hifi Rose

Hifi Rose is een nieuwe speler op de markt en heeft in betrekkelijk korte tijd een fijne serie aan hoogwaardige streamers weten neer te zetten. Deze apparaten bieden net wat meer mogelijkheden dan de concurrentie, werken met een fraai vormgegeven applicatie en beschikken over een groot display waardoor het apparaat ook handmatig is te bedienen. En minstens zo belangrijk: ze klinken fantastisch.

Met een enorme toename aan nieuwe streamer fabrikanten had deze fabrikant er één van de zovelen kunnen zijn. Toch weten ze zich op een aantal punten te onderscheiden. Het display is er één van en mag daarom echt als een fijne eye catcher worden gezien. Snel schakelen naar een andere afspeellijst of radiostation is hierdoor zo gedaan. Een andere mooie feature aan de streamers van Hifi Rose is dat ze met HDMI op de televisie kunnen worden aangesloten waardoor net iets meer interactie plaatsvindt. Op het scherm wordt vervolgens netjes weergegeven wat er wordt afgespeeld, allemaal in een mooi grafisch jasje. Maar er is meer. De streamers beschikken niet alleen over audio uitgangen, maar ook over een aantal ingangen. Zo kan bijvoorbeeld het geluid van de televisie ook via hun apparatuur worden weergegeven.

Zoals gezegd is Hifi Rose momenteel flink aan de weg aan het timmeren, en het is daarmee zeker niet uitgesloten dat er op korte termijn meer onderscheidende producten zullen volgen.


Hifi Rose in ons assortiment