Exposure

De Britse fabrikant van versterkers die sinds het ontstaan in 1974 met dezelfde visie werkt: bouwen van natuurlijk klinkende versterkers zonder concessie. En dat zien we niet alleen aan de vormgeving die redelijk rechttoe rechtaan is. Klankmatig is het ook helemaal tot in de puntjes geregeld.

Veel versterker fabrikanten innoveren hun producten door het toevoegen van nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten. Dit geldt echter niet bij Exposure. Het pakket is door de decennia heen daarmee nagenoeg ongewijzigd gebleven. Er zijn geïntegreerde versterkers, voorversterkers, eindversterkers, en phono voorversterkers. En daar is eigenlijk alles wel mee gezegd. Maar hierin schuilt eigenlijk ook de schoonheid van het merk.

Apparatuur van Exposure staat garant voor jarenlang speelplezier. Onder de kap gaan mooie voedingen en dito versterking schuil in een uitgekiend technisch ontwerp. En naast voldoende vermogen beschikken de versterkers over genoeg capaciteit om zelfs de lastige luidsprekers met gemak aan te sturen.


Exposure in ons assortiment

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.