Custom Design

Dit Britse familiebedrijf heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van meubels, stands en accessoires voor hifi-doeleinden. De producten worden zoveel mogelijk in eigen huis geproduceerd en er wordt veel gewerkt met toeleveranciers uit de directe omgeving, om de kwaliteit op een hoog niveau te houden. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden, is men ook bereid en in staat om producten op maat te maken.

Custom Design heeft een gevarieerd aanbod van goede en betaalbare luidsprekerstands. Vrijwel alle luidsprekerstands kunnen worden afgevuld met een Inert Filler zodat de stand zwaarder wordt en resonanties niet meer meedoen. Op het gebied van uitvoering is veel mogelijk. Denk hierbij aan de hoeveelheid buizen, kleur van de stand en de mogelijkheid om bijvoorbeeld een glazen plinth te gebruiken.

Naast luidsprekerstands maakt Custom Design ook hifi meubels. Hiervan is de Milan-serie verreweg de bekendste en populairste. De Milan-serie is een uit losse etages opgebouwd meubel dat naar behoefte kan worden uitgebreid. De zijpanelen zijn in diverse houtafwerkingen en maten verkrijgbaar. De plateaus zijn verkrijgbaar in helder glas en zwart glas en kunnen elk 50kg dragen.


Custom Design in ons assortiment